De 4 leukste evenementen en activiteiten om te beleven in Haarlem

In Haarlem valt genoeg te beleven! Maak je stedentrip onvergetelijk door de stad te bezoeken tijdens een bekend evenement. Of leer Haarlem beter kennen door deel te nemen aan een activiteit die je een heel andere kant van de stad laat ervaren. Wij hebben een selectie gemaakt van activiteiten, rondleidingen en tours die ervoor zorgen dat je dagje stad in Haarlem voor altijd in je herinnering blijft. Bekijk onze tips en aanraders.


blank foto Taverne De Waag in Haarlem Eten & drinken Diner Zien Evenement muziekcafé optreden terras

Taverne De Waag

Aan het Spaarne ligt misschien wel het beroemdste muziekcafé in Haarlem. Nog steeds treden hier wekelijks muzikanten van over de hele wereld op.

blank foto The Boardroom in Haarlem Eten & drinken Tussendoor Borrel Activiteit

The Boardroom

Café en bordspellenwinkel in één. Honderden bord- en kaartspellen liggen hier voor je klaar. Speel er onder het genot van een lekker hapje en drankje.

blank foto 't Smidtje Canal Cruises in Haarlem Doen Activiteiten

't Smidtje Canal Cruises

Verken Haarlem vanaf het water tijdens een leuke tocht door de historische grachten. Stap aan boord en laat je langs mooie bezienswaardigheden leiden.

blank foto Spaarne Kunstroute in Haarlem Doen Beleven ateliers galeries art

Spaarne Kunstroute

Een maandelijkse wandelroute langs momenteel 15 ateliers en/of galeries. Op iedere eerste zondag van de maand is er open huis van 1 tot 5 uur.

Bekijk de bron via de in iedere foto.

LeukeTip

Ontdek de Stad - In 5 minuten je eigen stadsgids

www.leuketip.nl

LeukeTip marker